Öğreniyorum.
UNAM platformu, sağlık, eğitim, kültür, sanat, teknoloji, diller, finans ve çok daha fazlasıyla ilgili konularda, bu alanlardaki bilgileri güncellemek veya yeni bilgiler edinmek ve bunları günlük hayatta uygulamaya koymak için kurslar sunuyor.
Kurslar aşağıdaki bilgi alanlarında kataloglanmıştır:
Bu sayede öğrenebileceğiniz videolara, okumalara, resimlere, web sitelerine ve daha fazla materyale ve bilginizi pekiştirecek etkinliklere erişebileceksiniz.
Sonunda, eğer iyi sonuçlar elde ettiyseniz, müfredat değeri ve rozetleri olmayan bir sertifikaya güvenebileceksiniz. Güçlü bir platform olduğundan sürecinizi denetleyecek bir kişi olmayacaktır.
Gereksinimler nelerdir?
Önemli olan platformda kayıt olmaktır. “Yeni hesap” bölümüne göre kullanıcı adı ve şifre girmeniz, e-posta eklemeniz, ülke ve şehri seçmeniz ve site koşullarını kabul etmeniz yeterli.
Kurslara erişmek için ilginizi çeken birini aramalı ve burada açıklamanın, yazarın ve sürenin yazılacağı + Bilgi butonuna tıklamalısınız. Daha sonra Enter'a tıklayın ve kullanıcı adınızı girerek kursunuza başlayabilirsiniz.
Çevrimiçi bir platform olması nedeniyle bazı teknik gereksinimler gerektirir. Bunları aşağıda açıklıyoruz.
Donanım
Sunulan kurslardan bazıları şunlardır:
UNAM platformu, sağlık, eğitim, kültür, sanat, teknoloji, diller, finans ve çok daha fazlasıyla ilgili konularda, bu alanlardaki bilgileri güncellemek veya yeni bilgiler edinmek ve bunları günlük hayatta uygulamaya koymak için kurslar sunuyor.
Kurslar aşağıdaki bilgi alanlarında kataloglanmıştır:
- Biyoloji, kimya ve sağlık bilimleri
- Fiziksel-matematik ve mühendislik bilimleri
- sosyal bilimler
- Beşeri bilimler ve sanat
Bu sayede öğrenebileceğiniz videolara, okumalara, resimlere, web sitelerine ve daha fazla materyale ve bilginizi pekiştirecek etkinliklere erişebileceksiniz.
Sonunda, eğer iyi sonuçlar elde ettiyseniz, müfredat değeri ve rozetleri olmayan bir sertifikaya güvenebileceksiniz. Güçlü bir platform olduğundan sürecinizi denetleyecek bir kişi olmayacaktır.
Gereksinimler nelerdir?
Önemli olan platformda kayıt olmaktır. “Yeni hesap” bölümüne göre kullanıcı adı ve şifre girmeniz, e-posta eklemeniz, ülke ve şehri seçmeniz ve site koşullarını kabul etmeniz yeterli.
Kurslara erişmek için ilginizi çeken birini aramalı ve burada açıklamanın, yazarın ve sürenin yazılacağı + Bilgi butonuna tıklamalısınız. Daha sonra Enter'a tıklayın ve kullanıcı adınızı girerek kursunuza başlayabilirsiniz.
Çevrimiçi bir platform olması nedeniyle bazı teknik gereksinimler gerektirir. Bunları aşağıda açıklıyoruz.
Donanım
- İnternet erişimi olan dizüstü veya masaüstü bilgisayar ve 7″ veya daha büyük tabletler (şu anda iPad kullanılmaması önerilir)
- Multimedya aksesuarları: hoparlörler, mikrofon (veya mikrofonlu kafa bandı) ve web kamerası.
- Güncellenmiş tarayıcı (tercihen çerezlerin etkin olduğu Google Chrome veya Firefox)
- Acrobat Reader güncellendi
- Geniş Bant İnternet Bağlantısı
Sunulan kurslardan bazıları şunlardır:
- Önce ruh sağlığım: psikolojik sorunlara dikkat
- Stresimi nasıl kontrol edebilirim? Anksiyete bozukluğuna dikkat
- Evde olumlu ebeveynlik
- Microsoft Office 2010'un temel araçları. Excel
- Güneş sobaları
- Android akıllı telefonumu nasıl koruyabilirim?
- Cinsellikte kendimi keşfediyorum
- Keyfi gözaltı; Nedir? Beni kim savunuyor?
- Herkes için ekonomi: sorumlu tüketim
- sanat tarihi
- Etkili video eğitimleri nasıl oluşturulur?
- Sözlü ve yazılı ifadeyi etkileyen ahlaksızlıklar
- Elektroakustik müzik nedir?