Rotayı işaretleyen sesler
Foruma aşağıdakiler gibi önemli rakamlar katıldı:
(Nezaket)
Aynı anda okuyan ve çalışan profesyonellerle birlikte herkes kabul etti: Öğrenme acil, kişiselleştirilmiş, esnek olmalı ve duygusal iyi bir şey eşlik etmelidir.
Nasıl ve ne için öğrendiğimizi yeniden tanımlayan fikirler
1. Başından beri yaparak öğrenin
2. Sadece nitelikleri değil, gerçek kanıtlarla ilerlemeyi gösterin
3. Kişisel amaca uygun profesyonel yollar çizin
4. Duraklama veya aile hayatı olmadan çalışın
5. Kuyu ve sürekli destek ortamında büyümek
Öğrenme soyut olmayı bırakır ve ilk günden itibaren görünür sonuçlar haline gelir.
(Nezaket)
Haritalar: Pratik yapmak için bu fikirleri düşüren model
Bu dönüşüme yanıt olarak Tecmilenio, geleneksel konuların yerini alan bir eğitim modeli olan ve şirketler ve uzmanlarla birlikte oluşturulan sekiz haftalık sertifika ile bir eğitim modeli sundu.
Her sertifika, çalışma ortamında hemen uygulanabilecek bir teknik veya insan yeterliliğini doğrular. Bu, ilk günün görünür sonuçlarıyla adım adım ilerlemenizi sağlar.
Tecmilenio Las Torres akademik direktörü Paola Arista, “Öğrenme şeklimizi dönüştürmek, çalışma, büyüme ve işbirliği yapma şeklimizi dönüştürmektir.” Dedi.
Daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin Tecmilenio.
Foruma aşağıdakiler gibi önemli rakamlar katıldı:
Judith Estrada, Coparmex Mazatlan Direktörü.
José Nuñez, Textron Havacılık İnsan Kaynakları Direktörü.
Salvador Cosío Gaona, Jalisco Çalışma Eğitim Enstitüsü direktörü.
- Dr. Daniel García Monroy, Royal KP Ulusal Satış Direktörü.
(Nezaket)
Aynı anda okuyan ve çalışan profesyonellerle birlikte herkes kabul etti: Öğrenme acil, kişiselleştirilmiş, esnek olmalı ve duygusal iyi bir şey eşlik etmelidir.
Nasıl ve ne için öğrendiğimizi yeniden tanımlayan fikirler
1. Başından beri yaparak öğrenin
2. Sadece nitelikleri değil, gerçek kanıtlarla ilerlemeyi gösterin
3. Kişisel amaca uygun profesyonel yollar çizin
4. Duraklama veya aile hayatı olmadan çalışın
5. Kuyu ve sürekli destek ortamında büyümek
Öğrenme soyut olmayı bırakır ve ilk günden itibaren görünür sonuçlar haline gelir.
(Nezaket)
Haritalar: Pratik yapmak için bu fikirleri düşüren model
Bu dönüşüme yanıt olarak Tecmilenio, geleneksel konuların yerini alan bir eğitim modeli olan ve şirketler ve uzmanlarla birlikte oluşturulan sekiz haftalık sertifika ile bir eğitim modeli sundu.
Her sertifika, çalışma ortamında hemen uygulanabilecek bir teknik veya insan yeterliliğini doğrular. Bu, ilk günün görünür sonuçlarıyla adım adım ilerlemenizi sağlar.
Tecmilenio Las Torres akademik direktörü Paola Arista, “Öğrenme şeklimizi dönüştürmek, çalışma, büyüme ve işbirliği yapma şeklimizi dönüştürmektir.” Dedi.
Daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin Tecmilenio.