UNAM sınavını yaptın mı ve kalmadın mı? Bunu yapabilirsin

Arda

Global Mod
Global Mod
UNAM 2025 Sonuçları

Okul İdaresi Genel Müdürlüğü (DGAE) UNAM'ın resmi web sitesi aracılığıyla 2025 seçim yarışmasının sonuçlarına danışmaya hazır hale getirir.

Onlara danışmak için 'Lisans'a Kabul' bölümüne ve daha sonra 'Yarışma 2025'e erişip' Sonuçlar 'bölümüne gitmelidirler.

Platform, seçilenlerin kaydedilmesi için izlenecek adımların belirtileceği bir belgeyi yönetecektir. Dosyanın 23. sayfasında modalite ve alana göre resmi sonuç bağlantıları olacaktır.

Sonuçlar arasında okul sistemi veya açık üniversite ve uzaktan eğitim sisteminde (Suayed) başvuruda bulunanlar, halihazırda mesafe açık yöntemleri bulunmaktadır.

2025'in inceleme sonucu talebi

Sonucunuza danışırken, testi gerçekleştiren kişiler, sitenizin platformunda bulunan 'Sınavınızın Teşhisi' seçeneği aracılığıyla performanslarını bilebileceklerdir.

Erişmek için oy pusulasına atanan kanıt numarası gereklidir.

Skor hakkında şüphe duymanız durumunda, insanlar 17-3025 Temmuz tarihleri arasında muayenelerinin sonucunun gözden geçirilmesini isteyebilirler. Bu prosedür için herhangi bir uzantısı olmayacaktır.

Bunu yapmak isteyenler, AV'de bulunan Stratejik Yönetim Müdürlüğü ve Okul İdaresi Genel Müdürlüğü (DGAE) ilk gelirine gitmelidir. Del Imán No. 7, Üniversite Şehri, Belediye Binası Coyoacán, CD. MX. (Başvuru sahiplerinin kaydının yerel)

Dikkat programı Pazartesi'den Cuma'ya, 09:30 – 14:30 ve 17:00 arasındadır. 18:30

Gereksinim

– Sınavın inceleme sonucu talebi
– Fotoğrafla yürürlükte resmi kimlik
– Kabul sınavı ile kendinize sunduğunuz oy pusulasının fotokopisi.

Bu, bu incelemeyi talep eden tek prosedürdür ve kurum sadece gerekirse yapılması gerektiğini gösterir. UNAM belgesi, seçimle ilgili bir değişiklik olduğunu garanti etmez.

Unam'da kalmazsam başka hangi seçenekler var?

Sınavdan sonra seçilmeyen insanlar, okul sistemindeki bir yere arzu etmek için 2026 çağrısına katılımlarını tekrarlayabilirler.

Veya, faiz derecesi Açık Üniversite ve Uzaktan Eğitim Sisteminde (Suayed), açık -Derans yöntemlerinde mevcut olması durumunda, bu yıl yeni bir sürece kaydolabilirler.

Önceki yıllarda UNAM, sınavı Kasım ayı boyunca düzenlenen yeni giriş çağrıları açtı.

Çağrı genellikle Eylül ayının ilk günlerinde daha sonra kaydolmak için yayınlanır.

2025-2026 öğretim yılı için UNAM, okul sisteminde bulunan 133 dereceden birine 48.560 yeni öğrenci ve öğrenciye sahip olacak ve dava açılacak.
(Andrea Murcia/Andrea Murcia)

Suayed Carreras unam'ın açık modalitesi

• Psikoloji
  • Yönetim
  • İletişim Bilimleri
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
  • Muhasebe
  • Sağ
  • Ekonomi
  • Coğrafya
  • Bilgi işlem
  • Uluslararası İlişkiler
  • Sosyoloji
  • Sosyal hizmet
  • Tarih
  • İspanyol dili ve edebiyatları
  • İngilizce dili ve edebiyatlar
  • Pedagoji
UNAM'ın Suayed Carreras Mesafe Modu

• Psikoloji
  • Yönetim
  • İletişim Bilimleri
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
  • Muhasebe
  • Sağ
  • Ekonomi
  • Bilgi işlem
  • Uluslararası İlişkiler
  • Sosyoloji
  • Sosyal hizmet
  • Kütüphane
  • Tasarım ve Görsel İletişim
  • Pedagoji
  • Yabancı dil olarak İspanyolca öğretim
  • Yabancı dil olarak İngilizce öğretimi
  • Arşiv yönetimi ve belge yönetimi
Bu yöntemlerden herhangi biriyle ilgilenen kişiler, teklifin öğretildiği kadroya danışmalıdır.